Dakrenovaties

Last van daklekkage in de regio Brabant of heeft u het idee dat de dakbedekking aan vervanging toe is? Een goed dak gaat tientallen jaren mee. Dat neemt niet weg dat het dak om onderhoud vraagt. Na verloop van tijd neemt de kwaliteit van de dakbedekking af. Het is dan mogelijk om het dak te vervangen, al kunnen we u vaak al goed van dienst zijn met een dakrenovatie of dakreparatie.

We zorgen er bij Installatie Nederland voor dat we het dak analyseren en grondig testen. Aan de hand daarvan kunnen we u aangeven of we het dak kunnen renoveren, repareren of dat we het dienen te vervangen. Het is gelukkig lang niet altijd nodig om het dak te vernieuwen, waardoor we u op een relatief voordelige manier goed van dienst kunnen zijn.

Dak vervangen of renoveren in Brabant

Het dak vervangen of renoveren en benieuwd hoe we dat beoordelen? We kijken goed naar het type dakbedekking dat u heeft zitten. Het zal bijvoorbeeld gaan om bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking of dakshingles. We hebben ervaring met zowel schuine daken als platte daken, bijvoorbeeld van koper en zink.

We beoordelen de kwaliteit van de dakbedekking. Is er sprake van duidelijke beschadigingen? Dan zorgen we er met een dakreparatie in de regio Brabant voor dat we het dak goed kunnen herstellen. We hoeven het dak dan niet te vervangen, net als bij een dakrenovatie. Is er sprake van behoorlijke slijtage, maar ziet het dak er in de basis nog goed uit? We kunnen dan het dak renoveren en voorkomen dat u dit al dient te vernieuwen. Dat scheelt in de kosten, terwijl u toch het benodigde onderhoud kunt laten plegen.

Schuin en plat dak repareren

Een schuin of een plat dak repareren en daarvoor op zoek naar ervaren specialisten? Installatie Nederland is dan uw dakdekkersbedrijf in Brabant. Wij zorgen ervoor dat we de dakrenovatie of dakreparatie vakkundig voor u uitvoeren. En blijkt een reparatie of renovatie van het dak niet voldoende? Dan kunnen we het complete dak vervangen of vernieuwen. Op die manier zorgen we in iedere situatie voor een dak als nieuw, dat weer tientallen jaren mee kan.

Benieuwd naar de kosten voor een dakrenovatie, een dakreparatie of het vervangen van het dak? Neem contact met ons op, dan brengen we u graag een vrijblijvende offerte uit.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!